Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetés

Egyelőre fizetni kétféle módon lehet. Vagy a rendelés leadását követően banki átutalással a visszaigazolásban és/vagy a számlán megadott számlaszámra, vagy az iskolában készpénzben, személyesen (kontakt: info@poliwear.hu).

Számlát a megrendelésről a webshop automatikusan küld az általad megadott email címre, amit egyébként a termékek átvételekor fizikailag is odaadunk. Ne lepődj meg, a termékek ára azért nem tartalmaz külön ÁFA-t (illetve 0%-os ÁFA tartama van), mert cégünk hivatalosan is alanyi ÁFA mentesen működik.

Szállítás

Ahogy látod a rendelés során nem is számol a rendszer semmilyen szállítási díjjal. Ennek az a magyarázata, hogy egyelőre nem foglalkozunk kiszállítással, aminek az az oka, hogy ezzel is szeretnénk az árakat alacsonyan tartani.

Az elkészült termékeket egyelőre csak személyesen, az iskolában lehet átvenni.

Amennyiben az iskolában való átvétel valamilyen hátráltató oknál fogva nem lehetséges, akkor kérlek lépj kapcsolatba velünk (info@poliwear.hu) és a kiszállítást és annak díját egyedileg le tudjuk egyeztetni veled. Ennek nyilván van egy mennyiségi korlátja is, így kérlek csak akkor igényeld ezt, ha tényleg semmiképpen nem tudod megoldani a személyes átvételt, ugyanis jelen működésünkben ezen külön esetek feldolgozására fordítható időnk is erősen korlátozott.