Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Szia,

Nagyon örülünk, hogy benéztél hozzánk, ezek szerint valamennyire kötődsz a sulihoz …

A cégünk 2021-ben alakult.

Motivációnk az volt, hogy láttuk, a magyar középiskolákban nagyon kevés az iskolát és az iskola szellemiségét meghatározó divattermék, úgynevezett Merchandise (Merch). Ahogy ez például az USA-ban nagyon elterjedt és teljesen magától értetődő, hiszen ott minden iskolának saját kabalája, saját színkombinációja van a hozzá tartozó sportcsapatok mezeivel, és minden ehhez kapcsolódó divat és praktikus termékkel, úgy ennek nálunk még sajnos nincsen meg a kultúrája. Ami azért is sajnálatos, mert ott a diákok ezeket szívesen és büszkén hordják. Egyrészt mert az aktuális divatot követő termékek érhetőek el ilyen formában, másrészt mert büszkék arra, hogy pont abba az iskolába járnak amelyikbe, ráadásul így támogatják is az iskolájukat.

Miért lenne ez az érzés más Magyarországon?

Meglátásunk szerint, ha az iskola szellemiségét és az iskolai közösség igényeit megfelelően tükröző stílust és designt a fiatalok által hordott divatos ruházattal ötvözzük, akkor a diákok szívesen és büszkén hordják ezeket a darabokat. Ennek nem utolsó sorban közösség építő funkciója is van. Az iskolákban a diákok megkérdezésével és az ő igényeikre szabva, divattervezők bevonásával és segítségével alakítottuk ki az iskolára jellemző üzenetek, formák, színek, logók által megteremtett egyedi stílusokat és kollekciókat.

Az alap-termékek gondos kiválasztásával is az a célunk, hogy a fiatalok számára is megfizethető, mégis igényes, minőségi és divatos darabokat emeljünk be a köztudatba és használatba. Ahogy a fentiekből is látható, a célunk nem a világ elárasztása a termékeinkkel. Szűk célcsoportunk az iskola diákjai, esetleg a szüleik és a régi diákok. Ennek megfelelően a termékek kis szériás kézi és egyedi gyártással készülnek, gyakorlatilag személyre szabva (Made with Love and Care for You).